Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/wp-content/uploads/places-background.jpg) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/trainjezelf.nl/:/tmp/) in
/var/www/vhosts/trainjezelf.nl/httpdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/framework/platforms/common/src/Image.php on line
126
Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/wp-content/uploads/places-background.jpg) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/trainjezelf.nl/:/tmp/) in
/var/www/vhosts/trainjezelf.nl/httpdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/framework/platforms/common/src/Image.php on line
126
Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/wp-content/uploads/places-background.jpg) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/trainjezelf.nl/:/tmp/) in
/var/www/vhosts/trainjezelf.nl/httpdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/framework/platforms/common/src/Image.php on line
126
Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/wp-content/uploads/places-background.jpg) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/trainjezelf.nl/:/tmp/) in
/var/www/vhosts/trainjezelf.nl/httpdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/framework/platforms/common/src/Image.php on line
126
Microbiologie en het beheersen van besmetting en bederf
Werk je in een voedingsmiddelen bedrijf en wil je weten welke micro-organismen een gevaar kunnen vormen in jouw bedrijf? In deze training leer je meer over microbiologie: welke micro-organismen zijn er en welke vormen een gevaar? En hoe kun je deze gevaren tegengaan? Je leert niet alleen welke methoden toegepast worden om producten langer houdbaar te maken, je weet na de training ook hoe je besmetting kunt voorkomen en hoe je bederf van producten tegen kunt gaan. Je kunt deze e-learningmodule zonder voorkennis of vooropleiding volgen.
Deze online training vormt de basis voor de klassikale training Microbiologie die bij Précon gegeven wordt. In de klassikale training leer je vervolgens meer over specifieke microbiologische analyses.
Voor wie?
De online training is geschikt voor alle medewerkers in een voedingsmiddelenbedrijf die kennis moeten van microbiologie en die dit niet in hun opleiding behandeld hebben. Je kunt deze training zonder voorkennis volgen!
Wil je voor je bedrijf meer mensen trainen en het overzicht bewaren?
Onderwerpen e-learning
-
Gewenste en ongewenste micro-organismen
-
Kenmerken van micro-organismen
-
Hoe micro-organismen zich verspreiden
-
Welke factoren de groei bevorderen en remmen
-
Het verschil tussen voedselvergiftiging en infectie
-
-
Conserverende technieken en maatregelen
-