Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/trainjezelf.nl/httpdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115

E-learning

Vandaag nog aan de slag?

Vandaag nog aan de slag!

Meer dan 10.000 geslaagden.

Online cursussen in de voedingsmiddelenindustrie


Voedselveiligheid (HACCP)

Wil je meer weten over voedselveiligheid en hygiënisch werken? In deze training leer je alle dingen die belangrijk zijn om te doen voor een voedselveilig product.

voedselveiligheid in de catering elearning cursus

Voedselveiligheid in de catering

Als je in de catering werkt en dus veel in contact komt met verschillende levensmiddelen, dan brengt dat risico’s met zich mee. Als je onvoldoende aandacht hebt voor hygiëne kunnen producten eerder bederven of kunnen mensen een allergische reactie krijgen.

Omgaan met allergenen

Als je een voedselallergie hebt, let je erg op wat je eet. Je wil tenslotte niet ziek worden. Als je niet allergisch bent, dan is een allergenenbesmetting vaak moeilijk te bevatten. Maar als je met levensmiddelen werkt, dan is het essentieel om hier meer over te weten.

Andere onderwerpen


Doe mee met de AVG (GDPR)

De e-learningmodule vergroot het bewustzijn van jullie medewerkers door aan de hand van een aantal praktische voorbeelden de AVG-wetgeving in het dagelijks werk te behandelen.

explosieveiligheid_atex_elearning_cursus

Explosieveiligheid (ATEX)

Explosieveiligheid speelt een belangrijke rol bij veel verschillende bedrijven. Daarom is het belangrijk dat productiemedewerkers zich voldoende bewust zijn en voldoende kennis hebben van de gevaren van explosies?

Trainjezelf

Klantenservice
+31 (0)30 - 65 66 014

Contact
+31 (0)30 - 65 66 014
learning@precon.group

KvK nr: 09092491

BTW nr: NL8051.51.163.B.01

Certificaten en keurmerken

keurmerk nrto trainjezelf
Gedrags code NRTO
cedeo erkend bedrijfsopleidingen maatwerk

Iso 9001 2015 certified