Privacyverklaring


Trainjezelf.nl is een handelsnaam van Précon Food Management BV in Nederland.

Wij verwerken via deze websites persoonsgegevens van gebruikers en wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring.

Als je meer informatie wilt krijgen of als je een proces wilt starten om jouw rechten uit te oefenen of als je melding wilt maken van een (mogelijk) lek van persoonsgegevens, dan kunt je ons een bericht sturen.
Email: info@preconelearning.com
Telefoonnummer: +31 30 6566010

Algemeen

De website trainjezelf.nl verwerkt persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze online dienstverlening of/en omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Waarom wij jouw gegevens verzamelen

Voor het afnemen van online trainingen via deze websites vragen wij gegevens om:

  • Jouw betaling te kunnen afhandelen.
  • Je een nieuwsbrief te kunnen sturen als je daar toestemming voor geeft.
  • Je te kunnen bellen of e-mailen als er iets in de verwerking van jouw bestelling niet goed verloopt.
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken in de webshop en in ons leermanagementsysteem Elzi.
  • Voor het afnemen van online trainingen.

Hoe lang we gegevens bewaren

Wij bewaren jouw gegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij delen jouw persoonsgegevens alleen met derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting.

Cookies, en vergelijkbare technieken

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies. Functionele cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. Deze cookies worden standaard geplaatst en kun je niet weigeren. Functionele cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat je ingelogd kunt blijven op de website en dat producten in je winkelmandje bewaard blijven.

Analytische cookies zijn cookies die ons helpen het websitebezoek te meten. Deze statistieken laten ons zien hoe vaak onze website en de pagina’s bezocht worden en naar welke informatie bezoekers op zoek zijn. Zo kunnen wij onze dienstverlening steeds verbeteren. De gegevens die we via deze cookies verzamelen, zijn anoniem en kunnen we niet herleiden naar personen. We maken ook gebruik van Google Analytics om deze gegevens goed te kunnen analyseren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb jij het recht om jouw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Précon Food Management BV.

Je kunt een verzoek indienen om jouw gegevens in te zien, te corrigeren, te verwijderen of over te dragen aan een andere instelling. Dit verzoek kun je sturen naar info@preconelearning.com of per post aan:

Précon Food Management BV
Regulierenring 16A
3981 LB Bunnik
Postbus 26
3980 CA Bunnik

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van jouw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. We reageren zo snel mogelijk op het verzoek, maar uiterlijk binnen vier weken.

Je hebt ook het recht een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligingen

Wij hebben maatregelen genomen voor deze webshop om jouw gegevens te beschermen tegen misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van jouw persoonsgegevens tegen te gaan. Jouw persoonsgegevens zijn uitsluitend toegankelijk voor medewerkers van Précon Food Management BV als dat nodig is voor de uitvoering van hun werkzaamheden. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor onrechtmatig verkregen toegang tot computers of bestanden, virussen of andere onrechtmatige programma’s of bestanden, of enig ander gevolg van het ter beschikking stellen van gegevens aan Précon Food Management BV.

Als je mogelijke kwetsbaarheden op deze website ontdekt, dan stellen wij het op prijs als je dat aan ons meldt. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, kun je daarnaast altijd contact met ons zoeken via info@preconelearning.com

Wijziging van deze privacyverklaring

Wij behouden ons het voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Je kunt de actuele privacyverklaring via de website op ieder moment downloaden.

Trainjezelf is onderdeel van Précon Food Management © 2018

KvK nr: 09092491

BTW nr: NL8051.51.163.B.01

Algemene voorwaarden