Als je een voedselallergie hebt, let je erg op wat je eet. Je wil tenslotte niet ziek worden. Als je niet allergisch bent, dan is een allergenenbesmetting vaak moeilijk te bevatten. Maar als je met levensmiddelen werkt, dan is het essentieel om hier meer over te weten. Want de gevolgen van een besmetting kunnen voor mensen met een allergie heel ernstig zijn.
In deze online training leer je wat voedselallergieën zijn en wat de 14 wettelijke allergenen zijn. Je leert meer over welke allergenen er in voedingsmiddelen kunnen zitten, ook al zie je ze soms niet. Je leert hoe je hygiënisch werkt en hoe je op deze manier besmettingen kunt voorkomen. De manier waarop jij werkt, kan van levensbelang zijn.
De online training is geschikt voor iedereen die met levensmiddelen werkt. Of je nu in de horeca werkt, in een groter bedrijf of alleen levensmiddelen vervoert, leren omgaan met allergenen is voor iedereen van belang.
Algemene voorwaarden | Privacy | Klachtenregeling
Trainjezelf is onderdeel van Précon Consulting Group B.V. © 2023