Veel voedingsmiddelenbedrijven produceren niet alleen voor de Nederlandse markt, maar ook voor het buitenland. Als producten naar Israël of islamitische landen worden geëxporteerd, dan is een certificaat vereist waarin staat dat de producten koosjer of halal zijn. De meeste mensen weten wel wat koosjer en halal betekent. Het zijn de regels rondom eten en drinken uit het jodendom en uit de islam.
Niet iedereen weet welke eisen er specifiek gesteld worden aan de productie van koosjere en halalproducten. Welke stoffen mogen er wel in zitten en welke niet? Worden er speciale eisen gesteld aan reiniging? Deze training beantwoordt deze vragen.
In deze training leert de medewerker meer over de achtergronden van de spijswetten in het jodendom en in de islam. Daarnaast leert de medewerker die dingen die van belang zijn bij de productie van koosjere en halalproducten.
Deze training is bedoeld voor medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie die betrokken zijn bij de productie van koosjere en halalproducten. Daarnaast is de training voor iedereen die meer wil weten wat koosjer en halal is.
Algemene voorwaarden | Privacy | Klachtenregeling
Trainjezelf is onderdeel van Précon Consulting Group B.V. © 2023