Voedselveilig werken voor onderhoudstechnici
-
Prijs
€ 66,55
€ 55,- excl. BTW
-
Opleidingsniveau
LBO/VMBO/MBO -
lengte
45-60 min -
Talen
NL -
+ Vandaag nog aan de slag
+ Certificaat
In voedingsmiddelenbedrijven speelt de technische dienst een cruciale rol in het waarborgen van voedselveiligheid. Als zij werken aan machines, installaties en gebouwen zonder goede kennis van hygiënisch ontwerp, brengt dit grote risico’s met zich mee.
Deze cursus besteedt aandacht aan de werkzaamheden van de onderhoudstechnicus en waar tijdens constructie, onderhoud en reparatie op gelet moet worden om voedselveilig te handelen. Door de juiste keuzes te maken in vormgeving, constructie en materiaalgebruik kun je de risico’s op besmettingen verkleinen. Deze online training is zowel geschikt voor de interne technische dienst als voor onderaannemers.
Vereiste voorkennis voor de training is onze e-learning introductiecursus ‘Introductie voedselveiligheid (HACCP)’.
Wil je voor je bedrijf meer mensen trainen en het overzicht bewaren?
Onderwerpen e-learning
-
Waarom voedselveilig werken?
-
Achtergronden van voedselveiligheid en HACCP
-
Hygiënisch ontwerp
-
Toetsing